Etusivu
Historia
Majoitus
Kuvagalleria
Palvelu linkit
Tapahtumat

In English
Juhlatilaisuudet ja tapahtumat
Wiikin Kartanon piha-alue on erikoisesti suunniteltu juhlatilaisuuksia varten. Pihapiirissä on lampi, huvimaja ja katettu tanssilava baareineen sekä hotellin yläkerrassa taidenäyttelytilat. Yksityistilaisuudet järjestämme asiakkaillemme ”räätälöitynä” tarjoiluineen ja muine palveluineen. Yksityistilaisuudet sovitaan aina erikseen tilaisuuden luonteen ja henkilömäärän mukaan.
Pienempiä juhlatilaisuuksia voimme järjestää normaalin toiminnan yhteydessä, kun tilaisuuden henkilömäärä rajoittuu kolmeenkymmeneen tai tanssilavalla järjestettyyn tilaisuuteen.

Yleisempiä juhlatilaisuuksia ovat olleet syntymäpäivät, häät, sukujuhlat, muistotilaisuudet, lakkiais- ja rippijuhlat sekä yritysten henkilöstö - ja asiakastilaisuudet. Wiikin Kartanolla on rauhallinen ympäristö kaikkine palveluineen järjestää henkilökunnalle tai asiakkaille kokous- ja koulutustilaisuuksia. Kokoustiloina toimii 40-60 hengen tupatila, 10 hengen takkahuone ja 20-30hengen hotellin kokoustila. Kokoustiloissa on piirtoheitin kankaineen ja fläppitaulu, TV/video/DVD sekä videotykki tilauksesta. Tilaisuuksien järjestelyistä meillä vahva, satojen tapahtumien kokemus.

Kokouspaketti 10-30hlö , sis. tulokahvit , lounas noutopöydästä ja päiväkahvit, hinta 29 €/hlö
Kokouskahvit kokoushuoneeseen katettuna, hinta 5 € -7,50€ /hlö
Google AnalyticsJulkaisujärkestelmä